Köpvillkor                                                                    

2014-10-01

Allmänt

Er beställning online sker på websidan www.speletside.se.

Vid beställningen skall en giltig epostadress anges och all kommunikation om er order sker via den epostadressen.

Leveranser inom Sverige sker med i beställningen angiven fraktkostnad. Leverans utanför Sverige sker efter kostnadsförslag för frakt från leverantören.

IYP Sverige AB reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem och felaktig artikelinformation. Vi förbehåller vi oss rätten att annullera en beställning om särskilda skäl föreligger.

 

Priser och betalning

I samarbete med Payson.se erbjuder vi fakturabetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Vid beställning av mer än 25 böcker kontaktas IYP Sverige via epost på order@speletside.se för prisförslag på fraktkostnaden samt för eventuell rabatt.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Fakturor till företag skickas per post till angiven fakturaadress och har 30 dagars förfallotid. Mer information och fullständiga villkor om Payson betalsätt hittar du hos payson.se

Priset på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 6% för alla böcker. Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

Vid beställningstillfället på www.speletside.se kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell tillkommande fraktkostnad. Där hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

 

Leveranser

Produktens leveranstid anges på www.speletside.se när du gör din beställning. Den totala leveranstiden påverkas av det fraktsätt du väljer. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå.

 

Avbokning, ångerrätt och retur

Du har 14 dagars returrätt på oanvända produkter i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Du kan även inom 14 dagar avboka din beställning via mail till order@speletside.se

Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka enligt Postens portotabell.

Återanvänd gärna emballaget som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar det går det givetvis bra att skicka produkten i något annat emballage. Viktigt är att du packar produkten väl och bifogar följesedeln eller annan information där ordernummer och kunduppgifter tydligt framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

 

Returadress:

IYP Sverige AB. Albanoliden 1. 506 30 Borås

När vi har mottagit returen krediteras beloppet för produkten du har returnerat.

Är ordern betald kontaktar vi dig för återbetalning inom 14 dagar.

Handlar du som företag och har skickat en retur ska du betala in din faktura som vanligt. När vi har mottagit returen kommer vi att skicka en kreditfaktura. Ångerrätten gäller inte heller defekta eller felaktiga varor. Är produkten defekt eller felaktig är du istället välkommen att göra en reklamation.

 

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 99 kr.

 

Reklamation

Har du fått en defekt/felaktig/saknad produkt kontaktar du oss per e-mail på order@speletside.se

Har du fått en felaktig/defekt produkt skickar vi dig en retursedel så att du kostnadsfritt kan returnera den till oss. Vi skickar en ny bok utan extra kostnad, förutsatt att den finns tillgänglig. Om vi inte kan ersätta dig med en ny bok, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta boken i retur. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar. Viktigt är att du bifogar informationstexten som följer med din retursedel så att vi ser att reklamationen kommer från dig.

 

Dina personuppgifter

När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Vi kommer inte att använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte.

För att bli kund hos oss skall du ha fyllt 16 år. För att få handla mot faktura behöver du dock ha fyllt 18 år.

 

Rabatter och avtal

För att få offert med rabatt krävs en order på minst 25 böcker. Skicka en förfrågan till oss på order@speletside så kontaktar vi er via telefon för offert och villkor.

Torbjörn Nilssons böcker distribueras av IYP Sverige AB. Klicka här för att kontakta oss.